blog tips |

Denk hier goed over na voor het bouwen van een website!

Je hebt hier een domeinnaam vastgelegd of bij een andere goede registrar. Nu is het tijd om een mooie website te bouwen. Het is belangrijk om te zorgen voor een goed plan. Het is belangrijk om eerst na te denken over het einddoel om dan de website te laten maken. Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten.

Ga mee met de tijd

Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan. Bijna heel Nederland is online en het is dus ook voor iedere business noodzakelijk om een eigen website te hebben. Maak er wel een site van waar iedereen van kan genieten. Het is essentieel om de website als visitekaartje te laten werken. Het is een goed begin. Natuurlijk kun je veel meer met een website vandaag de dag.

De vormgeving

Zorg voor een mooi ontworpen website. Kijk hier vooral naar hoe de site op de mobiel eruit ziet. Het is belangrijk om een site te maken welke functioneel en mooi is. Het moet een plezier voor het oog zijn. Daarnaast moet het ook praktisch zijn om ervan te genieten.

Een webshop?

Ga je online producten verkopen? Zorg dan dat dit direct duidelijk is. Laat er geen gras over groeien en laat de mensen bij binnenkomst weten welke aanbiedingen er zijn en welke producten je verkoopt. Helderheid is goed. Zorg er ook voor dat de webshop snel inlaadt. Niets is erger en vervelender dan een webshop waar het een eeuwigheid duurt voordat je ook daadwerkelijk wat ziet. Toch? Bij een webshop is het tevens slim om een heel proces aan de achterkant te hebben. Laat het systeem de klanten een email sturen met de nota. Stuur ook de verkoopafdeling een bericht om de verkoop te verzenden. Daarnaast is het handig om ook statistieken te hebben op de site om de conversie te meten.

Ook interessant

Geen reacties

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.