blog tips |

Website vertalen door een erkende vertaler

Bent u in het bezit van een bedrijf met daarbij een website? Staat u op het punt om internationaal de markt op te gaan met uw bedrijf? Dan is het wellicht handig dat uw website ook internationaal toegankelijk is voor iedereen. Hierbij moet u rekening houden met de talen die het grootste zijn voor uw afzetmarkt. Een website laten vertalen door een erkend ISO-bureau kostte vroeger enorm veel geld. Door de nieuwe technologische ontwikkelingen kunt u echter vanaf een afstand al teksten tegen scherpe prijzen laten vertalen. Hierdoor weet u zeker dat u de hoogst haalbare kwaliteit content voor jouw website hebt tegen scherpe tarieven. Natuurlijk vraagt u zich af, waar moet ik dan kijken?

Waar kan ik een goed vertaalbureau vinden voor mijn website

Het vinden van een goed vertaalbureau is hedendaags niet meer moeilijk. Op het internet treft u verschillende vertaalbureaus aan. Echter, is het belangrijk om een innovatief vertaalbureau te kiezen dat daadwerkelijk hoogwaardige kwaliteit vertaalde content kan leveren. Hierdoor weet u zeker dat uw potentiële buitenlandse doelgroep niet afhaakt bij het lezen van uw website. Diverse onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat een goed vertaalde website effectief rendement behaalt. Wellicht vraagt u zich af welk bedrijf het beste is om mee in zee te gaan. Dit leest u hieronder.

Translationkings.nl is het vertaalbureau voor uw website

Translationkings.nl is een van de grootste vertaalbureaus op het moment als het gaat om websites vertalen. Ze hebben een groot team en zijn in staat de website in ruim 150 talen te vertalen. Daarnaast hebben ze een ISO-certificaat waardoor garantie van hoogwaardige kwaliteit voorop staat. Ook hanteren ze een 100% tevredenheidsgarantie waardoor u altijd garantie heeft dat de content van hoogwaardige kwaliteit is. Mochten de teksten niet naar tevredenheid zijn, dan worden de teksten altijd herschreven tot u hier tevreden over bent. Daarnaast is het bedrijf ook genomineerd voor verschillende grote awards. Hierbij kunt u denken aan de FD Gazellen en de Fast Technology award.

Mocht u uw website willen vertalen, dan is het zeker aan te raden om eens contact met hen op te nemen. Ze beschikken over een groot netwerk van vertalers en specialisten. Indien u besluit contact met hen op te nemen zullen ze u altijd advies op maat geven. Hierdoor weet u zeker dat u passend advies krijgt omtrent het vertalen van uw website. Daarnaast kunt u op de website ook recensies vinden van grote bedrijven zoals Tesla en Nike. Benieuwd? Bekijk dan snel de website van translationkings.nl

Ook interessant

Geen reacties

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.