blog tips | website optimaliseren |

Met deze tool vergroot je het bereik van jouw webshop gemakkelijk!

Als online retailer is het van groot belang dat je constant nieuwe klanten aantrekt. Zonder klanten die producten bestellen in jouw webshop genereer je immers ook geen (extra) inkomsten. Eén manier om jouw marktbereik gemakkelijk te vergroten is door jouw producten aan te bieden op externe verkoopkanalen zoals Bol.com en Amazon. 

Verkoop van producten via externe kanalen

Als je jouw producten aanbiedt op externe verkoopkanalen, genereer je meer omzet zonder dat je nieuwe producten aan hoeft te bieden. Je genereert simpelweg meer omzet door jouw consumentenbasis te vergroten. Het aanbieden en bijhouden van jouw producten op deze kanalen kan echter een tijdrovend klusje zijn; een klusje waar veel webshop eigenaren niet op zitten te wachten. Vanaf nu is dit verleden tijd: via de software van Listerport kun je jouw producten in één klik aanbieden op allerlei verschillende verkoopkanalen. 

Het gemak van Listerport

Het grootste voordeel van Listerport is de eenvoud waarmee je jouw webshop kunt koppelen aan het platform, en daarmee aan externe verkoopkanalen. Zo kun je de populairste webshop software (WooCommerce, Shopify en Magento) direct integreren in het Listerport platform. Je producten, inclusief alle productbeschrijvingen en -informatie, staan dan automatisch in het platform verwerkt. Hier hoef je dus zelf helemaal niets voor te doen! Vervolgens kun je deze producten in één klik plaatsen op allerlei verkoopkanalen.

Jouw marktbereik uitbreiden via Listerport

Op dit moment worden de verkoopkanalen Amazon, eBay, Bol.com, AliExpress, Fruugo en Cdiscount aangesloten bij Listerport. Dat betekent dat je jouw producten via Listerport niet alleen aan Nederlandse consumenten aan zult bieden, maar ook aan allerlei internationale consumenten. Je bereikt dus super eenvoudig veel nieuwe (internationale) doelgroepen die jouw omzet kunnen vergroten, zonder dat je hier zelf veel voor hoeft te doen. Via het platform is het bovendien mogelijk om je teksten automatisch te vertalen, je foto’s te optimaliseren en productielijsten bij te houden. Dit maakt het een all-in-one platform dat onmisbaar is voor online retailers! 

Ook interessant

Geen reacties

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.