website optimaliseren |

Tips om je website op te fleuren en bezoekers te trekken

bezoekers aantrekken

Als je beschikt over een eigen website dan wil je graag dat het bezoekers trekt. Want zonder bezoekers heb je de website eigenlijk voor niets gemaakt. Je kan een website maken puur voor informatie of om producten te verkopen. Ongeacht het doel van de website bezoekers zijn nou eenmaal erg belangrijk. Ziet jouw website er niet heel aantrekkelijk uit en is er weinig tot geen verkeer op de website dan wordt het tijd om de website op te fleuren met deze tips.

Maak gebruik van een animatie filmpje

Ooit gedacht aan het plaatsen van een animatie filmpje op de homepage van de website? Een animatie filmpje kan een leuke opener zijn op de website en kan in één keer laten zien waar de website over gaat. Kies voor een 2d animatie filmpje zodat het op elk device goed werkt. Heb je geen verstand van het maken van een animatie? Laat dan je 2d animatie film maken bij Emations.nl.

Verkoop je producten op je website dan kan je een animatiefilmpje laten maken over het inkoopproces of de verschillende producten die aangeboden worden op de website. Ook kan een animatiefilmpje leuk zijn als promotiemiddel.

Plaats een blogpagina

Door een blogpagina op je website te plaatsen kan je bezoekers trekken door relevante keywords met een hoog zoekvolume te verwerken in blogs. Daarnaast kan je de bezoekers voorzien van nuttige informatie over producten, reviews of andere onderwerpen die passen bij het doel van de website. Zeker als je een website hebt in een niche markt is het leuk om daar informatie over te delen via een blogpagina.

Geef de website een nieuwe layout

Soms wil het niet helemaal lukken om bezoekers te krijgen op je website. Waar kan dit aan liggen, zal je dan denken. Misschien staat er te weinig interessante content op de website of is de website van de concurrent beter? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn voor het traffic probleem. Maar het kan ook aan de layout van de website liggen. Misschien is de layout te simpel of juist heel onaantrekkelijk. En misschien kunnen bezoekers de producten niet goed vinden omdat de website niet voorzien is van breadcrumbs. Neem de website nog eens goed onder de loep en kies een nieuwe layout uit.

Ook interessant

Geen reacties

    Plaats een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.