blog tips |

Dit zijn de voordelen van Rank Math SEO plugin

Als je een website of webshop wilt beginnen is het belangrijk dat je SEO goed is. Als beginnende ondernemer heb je namelijk nog geen geld om te investeren zodat je hoog in de zoekbalk komt. Zoekmachine optimalisatie is een afkorting en vertaling van SEO en is dus dat je hoog in de zoekbalk komt door bijvoorbeeld goede zoekwoorden te gebruiken. Een wordpress plugin zoals Rank Math helpt hierbij. Een wordpress plugin is software dat je installeerd die niet standaard bij wordpress zit. Je krijgt dus nieuwe opties en daarnaast helpt het dus ook bij je SEO. Het vult bijvoorbeeld automatisch alt teksten, pagina titels en sitemaps in en geeft suggesties hoe je je teksten het beste kunt optimaliseren. 

Waarom Rank Math in plaats van Yoast

Naast Rank Math heb je ook nog een andere wordpress plugin. Dit is de Yoast. Als je kijkt naar Rank Math vs Yoast zijn er aan beide voordelen en nadelen. Maar ik zou toch kiezen voor Rank Math. Dit komt omdat er bij Rank Math meer opties heeft als je de gratis versie hebt. Daarnaast is de betaalde versie van Rank Math 57 euro per jaar en die van Yoast 99 euro. Hij is dus een stuk duurder. Yoast bestaat wel langer, biedt een gratis WordPress for beginners training aan en heeft een podcast maar de plugin van Rank Math is lichter waardoor de snelheid van je website niet veel vertraagt. Iedere plugin heeft dus zijn eigen voor- en nadelen. Je kan zelf het beste bepalen welke het beste voor jou is.

Meer informatie over Rank Math

Als je nog meer informatie wilt hebben over Rank Math, wordpress plugins en SEO kun je het beste op de SEO Review website kijken. Hier geven ze namelijk super veel informatie over alles maar bijvoorbeeld ook nog meer informatie over Yoast.

blog tips |

Een handig overzicht met KLIC bij jouw bouwproject

Werk jij in de bouw? Dan ben je waarschijnlijk al bekend met KLIC. Dit is een afkorting voor Kabels en Leidingen Informatie Centrum. Het is verplicht om een KLIC melding te maken als je aan de slag gaat met het graven  met een machine. Je kunt met KLIC namelijk voorkomen dat je schade maakt aan kabels en leidingen, wat natuurlijk erg belangrijk is. Dit systeem is al een aardige tijd actief en is heel handig. Je krijgt hierdoor genoeg informatie over de kabels en leidingen die zich onder de grond bevinden waar je wilt gaan graven.  

Een verlichting tijdens het graven 

Als je wilt voorkomen dat je schade aanricht aan kabels en leidingen, dan is het verstandig om van tevoren genoeg research te doen naar het gebied waar je gaat graven. Het is dan ook verplicht om dit te doen als bouwbedrijf, voordat je begint met het bouwproject. Je kunt namelijk een gaslek veroorzaken als je dit niet doet. Dit is voor zowel het bedrijf als externe bedrijven erg vervelend. Dit soort situaties kun je natuurlijk makkelijk voorkomen door het inschakelen van KLIC. Door de juiste voorbereiding als bouwbedrijf, heb je de juiste informatie over de betreffende locatie van het graven.  

Met deze meldingen moet je rekening houden! 

Als je aan de slag gaat met het bouwproject, dan zijn er drie meldingen van KLIC waar je rekening mee moet houden. Allereerst is de graafmelding zeer relevant. Deze melding is belangrijk als je ook echt aan de slag gaat met graven. Door deze melding heb je 20 dagen toegang tot informatie over een gebied van 500 x 500 meter. Naast dat deze melding heel handig is, krijg je ook een calamiteitenmelding. Deze melding geeft net zoals de graafmelding overzicht over een gebied van 500 x 500 meter. Hiermee kom je overigens alleen in aanmerking als er schade of letsel dreigt te zijn. Als laatste bestaat er een oriëntatieverzoek bij de KLIC. Deze melding geeft jou van tevoren alvast inzicht in het gebied waar je mee te maken krijgt. Dit gebiedt dekt 2500 x 2500 meter. Je krijgt onbeperkt toegang tot dit overzicht.  

blog tips |

Voor goede wijn moet je bij Zuid-Afrika zijn

Wereldwijd zijn Zuid-Afrikaanse wijnen erg geliefd. Wijn uit het gebied Stellenbosch is voornamelijk heel erg geliefd. Wijn uit zo’n kwaliteitsgebied zijn exclusieve wijnen. Zuid-Afrikaanse wijnen worden het meest gedronken, naast Franse wijnen. Dit komt onder andere door de perfect passende wijnstijl en de betaalbare prijs. 

Toen de apartheid in 1948 zijn tol eiste van Zuid-Afrika en de wijnindustrie, begon de wijnindustrie in 1990 eindelijk weer te bloeien. Er werd veel geld besteed aan de wijngaarden. Dankzij dat geld en de moderne technieken kon Zuid-Afrika haar wijn naar een heel hoog level tillen. Het level zoals wij dat op de dag van vandaag kennen.  

Ondanks de hitte toch perfecte druiven voor de wijn  

Zuid-Afrika is een erg warm land en dat maakt het moeilijk om druiven fatsoenlijk te kunnen verbouwen. Toch lukt het Zuid-Afrika om de perfecte druiven te verbouwen voor hun wijnen. Dit komt doordat het gebied waar de druiven verbouwd worden erg klein is. Dit kleine gebied bevindt zich dicht bij de kust. De zeewind bij de kust zorgt voor een zekere verkoeling, wat uiteindelijk zorgt voor de perfecte klimaat om de druiven te verbouwen. 

Wanneer je op vakantie gaat naar Zuid-Afrika zal je dus ook veel wijnhuizen vinden aan de kust en hoe verder je je van de kust bevindt, hoe minder wijnhuizen je zal zien.   

Stellenbosch is dé wijnstad 

Stellenbosch is dé wijnplek van Zuid-Afrika. Het is een hele belangrijke plek voor de wijnindustrie. Een plek die de wijnindustrie in Zuid-Afrika bijna draagt als het ware. Stellenbosch is namelijk door bergen omringd en is er ook nog eens veel verschillend reliëf. Stellenbosch kan je onderscheiden in drie bodemtypen: Hutton en Clovelly, Tafelberg-zand-steen en graniet. In Stellenbosch valt daarnaast ook precies genoeg regen om de wijnen te kunnen verbouwen. Door deze factoren vormt Stellenbosch de perfecte wijnplek van Zuid-Afrika. 

Bijna alle exclusieve wijnen van Zuid-Afrika komen uit het prachtige Stellenbosch, waar de perfecte combinatie van regen en droogte zorgt voor een goede verbouwing van druiven.  

Wat zijn de belangrijkste druiven? 

Wanneer je de perfecte wijn wil maken, mogen goede druiven natuurlijk niet ontbreken. Dit is ook gelijk waarom Zuid-Afrika goede wijn kan maken. In Zuid-Afrika zijn namelijk hele goede druiven te vinden, die een erg belangrijk bestanddeel vormen voor haar wijnen. Je moet dan denken aan druiven zoals: 

  • Chardonnay;
  • Merlot;
  • Pinotage;
  • Syrah;
  • Sauvignon Blanc;
  • Chenin Blanc, wordt ook wel steen genoemd

Zuid-Afrika houdt zich vooral bezig met het verbouwen van de druifsoorten Chardonnay en Sauvignon Blanc. Chardonnay wordt voor zo’n 8,1% verbouwd in Zuid-Afrika en Sauvignon Blanc wordt voor zo’n 9% verbouwd in Zuid-Afrika.

Advertentie tips

Hoe kunnen beginners beter leren kaarten tellen met blackjack?

Een geavanceerde basisstrategie helpt je beter te worden in blackjack en het huisvoordeel van 0,5% nog iets lager te brengen naar ongeveer 0,28%. De resultaten zullen variëren gebaseerd op hoe goed je keuzes zijn en of je een tactiek toepast. Deze methode vereist je om de basisstrategie eerst te leren. Daarna is het belangrijk dat je je concentreert op de poker kaarten die op tafel getoond worden. Het idee is om inzicht te krijgen op de verhouding tussen lage en hoge kaarten die nog over zijn in het deck.

Sommigen noemen dit ook wel “de tafel tellen” omdat het net wat anders werkt dan het traditionele kaarten tellen. Je hoeft geen ingewikkelde telling bij te houden zoals je gezien hebt op televisie in films waar ze veel geld verdienen in het casino door blackjack te spelen in groepen. Hoe het wel werkt? Heel simpel.

Houd bij welke kaarten allemaal getoond zijn voor elke hand aan tafel voor zowel de spelers als dealer. Begin de kaarten met een waarde van tien te tellen (hoge kaarten) en kaarten met een waarde tussen twee en vijf (lage kaarten). Deze telling is heel eenvoudig omdat het hetzelfde aantal kaarten heeft voor zowel de lage als hoge kaarten in het deck. Een deck spelkaarten zitten altijd in een poker set en zijn ook apart te kopen. 

Je bent in het voordeel op het moment dat het deck rijk is aan hoge kaarten en wanneer veel kaarten al onthuld zijn. Als zes of meer hoge waarde kaarten zijn onthuld, dan is het deck minder gunstig. Deze methode werkt ook in andere situaties. Als voorbeeld, je hebt een tien en een zes tegen een hoge kaart van de dealer. 

Dit is een van de lastigste situaties bij blackjack. De blackjack strategie zou zeggen dat je een kaart moet nemen. Het is lastig omdat alleen en vier of een vijf je hand goed genoeg maakt om het op te nemen tegen de dealer omdat er ook een hoge kans bestaat dat de dealer als tweede kaart nog een kaart met een waarde van tien heeft.

Als je een geavanceerde telling bij houdt, dan heb je een beter inzicht van de waarschijnlijkheid dat de dealer zijn tweede kaart tien punten waard is of niet. Als de telling die je bij houdt aangeeft dat er al veel lage kaarten uit zijn dan is het verstandig om te passen in plaats van een kaart te nemen zoals de strategie zegt. De kans dat je een vier of vijf trekt is namelijk veel kleiner.

blog tips |

Online marketing hulp nodig? Go4Goals in de Achterhoek helpt!

online marketing

Ben je ondernemer en heb je hulp nodig met je online marketing? Heb je het al druk genoeg met je dagelijkse activiteiten en kom je niet toe aan het werken aan je online marketing? Online marketing is een divers vakgebied dat continu in beweging is. Om als ondernemer of marketeer mee te kunnen met de grootste concurrerende partijen moet je steeds weer verder op de hoogte zijn van wat er speelt in het vakgebied van de online marketing.

De concurrentie voorblijven

Als je de concurrenten een stap voor wilt blijven is het misschien verstandig om een online marketing hulp in te schakelen. Een expert van buiten je bedrijf kan je helpen om je marketing helemaal op de rit te krijgen. Zo heb jij meer tijd over voor het runnen van je bedrijf. Je kunt er daarnaast zeker van zijn dat de externe marketing hulp helemaal op de hoogte is van de nieuwste trends en de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied van de online marketing. Zo krijg je continu het beste advies en kun je efficiënt en zonder te hoge kosten werken aan het binnenhalen van nieuwe klanten.

Verdwalen in de mogelijkheden

Het is soms makkelijk om door de vele mogelijkheden te verdwalen in de opties die je hebt binnen online marketing. Tegenwoordig zijn er talloze mensen die jou precies vertellen wat je moet doen om succes te hebben met marketing. Het is dan fijn dat je iemand hebt die je kan helpen te bepalen welke strategie het beste bij jou en je onderneming past. 

Online marketing uitbesteden aan dé specialist van de Achterhoek

Je zou ook zelf cursussen kunnen volgen of online video’s kunnen kijken die je meer leren over de strategieën van online marketing, maar dit zal je extra tijd kosten. Deze tijd kun je misschien beter gebruiken voor andere zaken. Je kunt veel beter je online marketing in de Achterhoek uitbesteden aan Go4Goals. Zo weet je zeker dat je online marketing op een hoog niveau voor je bedrijf wordt ingezet en dat er maximale resultaten behaald worden.

blog tips |

Hoe gaat een zoekmachine marketing bureau te werk?

Search Engine Marketing (SEM) of zoekmachine marketing is een vorm van online marketing waarmee je je website hoger in de resultaten van zoekmachines kan laten verschijnen, zodat je beter vindbaar bent. Door de enorme relevantie van zoekmachines zoals Google is SEM in slechts een aantal jaar zo populair geworden dat het onmisbaar is in elke marketing strategie. Als je zelf niet goed weet hoe je dit aan moet pakken, zijn er ook genoeg bureaus die je hierbij graag een handje helpen. Hoe deze zoekmachine marketing bureaus precies te werk gaan, lees je in dit blog.

Search Engine Advertising (SEA)

De eerste manier waarop een zoekmachine marketing bureau als Kwalitiv je website hoger in de zoekmachine resultaten kan laten verschijnen, is door middel van Search Engine Advertising of SEA. Hierbij adverteer je als het ware in een zoekmachine: je betaalt ze om boven de organische zoekresultaten te worden weergeven. Het grote voordeel hiervan is dat de resultaten meteen zichtbaar zijn. Daarentegen zijn ze vaak wel van korte duur en is SEA meestal geen duurzame langetermijnstrategie.

Search Engine Optimization (SEO)

Ook maken search engine marketeers vaak gebruik van een groep strategieën onder de naam Search Engine Optimization of SEO. Deze strategieën zijn er allemaal op gericht om jouw pagina op een natuurlijke manier zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten te laten verschijnen. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan door webpagina’s te optimaliseren door ze te voorzien van relevante zoekwoorden. Ook is een veelgebruikte strategie linkbuilding, waarbij er geregeld wordt dat andere webpagina’s naar jouw website linken. Ook hierdoor komt je site hoger in de zoekresultaten. Het grote verschil tussen SEO en SEA is dat SEO grotendeels gratis is. Daarnaast zijn de effecten langduriger dan bij het adverteren in een zoekmachine. Daar staat dan wel weer tegenover dat het even kan duren totdat SEO zijn vruchten afwerpt en de daadwerkelijke resultaten duidelijk worden.

Welke strategie is het meest geschikt voor mijn website?

Zoals je hebt gelezen, hebben beide strategieën die door zoekmachine marketing bureaus worden gebruikt hun eigen voor- en nadelen. Aan de hand van deze voor- en nadelen en jouw wensen, kan je beslissen welke vorm van zoekmachine marketing het beste bij jouw specifieke situatie past. Je hoeft echter niet per se een keuze te maken tussen de twee. Door SEA en SEO te combineren, profiteer je van de voordelen van beide strategieën en kunnen de twee elkaars effect zelfs versterken!

website optimaliseren |

Zelf een website bouwen

Het opzetten van een eigen website is niet zo complex als veel mensen denken. Steeds meer mensen willen hun eigen online aanwezigheid hebben. Je hoeft niet uitsluitend afhankelijk te zijn van een Instagram-profiel, een Facebook-pagina of een Twitter-account. Een eigen website is daarom precies wat je nodig hebt. Maar hoe pak je dit aan?

Heb ik technische vaardigheden nodig?

Dit hangt af van het doel van je website. De meest gecompliceerde manier is om te leren hoe je o.a. HTML, CSS, JavaScript en PHP codeert – de basis van praktisch elke website. Gelukkig is dit niet de enige manier om een website te maken! Zelfs als je de technische kant niet zo goed kent kun je gemakkelijk een goede website opzetten door middel van een website-builder.

Als je Microsoft Word, Facebook of Microsoft PowerPoint kunt gebruiken, kun je de tools die deze website-builders aanbieden zonder problemen gebruiken. Deze platformen bieden een visuele editor, hosting en je kunt er een domeinnaam verkrijgen. Ze maken het erg simpel! Het is net een winkel waarin je alles kunt vinden wat je nodig hebt.

Een website opzetten met een website-builder

Dit is de meest eenvoudige manier om een website te maken en online te zetten. Een website-builder werkt vaak met een drag-and-drop systeem. Hierdoor is het zo eenvoudig als het element naar keuze naar de plek te slepen waar jij wilt dat het komt te staan en voilà! Je kunt alles heel eenvoudig aanpassen en je hebt ook nog eens het voordeel dat het mobielvriendelijk is. Mobielvriendelijk wilt zeggen dat je website automatisch geoptimaliseerd is om correct te worden weergegeven op mobiele apparaten. Tegenwoordig is dat uiteraard een must, want er komen steeds meer mobiele gebruikers bij.

Zelf een website bouwen

Dit is de ultieme discipline: de editor openen en beginnen met coderen. Deze manier van werken is aan te raden aan iedereen die complete vrijheid wilt hebben. Hiervoor heb je veel geduld nodig en je zal er een hoop tijd in moeten investeren. Coderen heb je namelijk niet binnen een paar dagen onder de knie en voor beginners is het meestal overweldigend. Er zijn verschillende programmeertalen die je moet leren om te kunnen voldoen aan de eisen die vandaag de dag aan een website worden gesteld.

Je kunt op internet websites vinden waar je geheel gratis kunt coderen. Het is een kwestie van jezelf inschrijven en je kunt vrijwel direct beginnen. Wees er wel op voorbereid dat het een lange reis wordt!

Bron: Softwaremagazine

blog tips |

Social media uitbesteden of toch zelf doen?

Het promoten van een bericht vanuit je Facebook business pagina is niet zo heel moeilijk en dat hebben ze bewust gedaan bij Facebook. Hoe eenvoudiger ze het voor je maken, hoe sneller jij geld uit zal geven aan het promoten van een bericht. Vaak wordt het geschat bereik al verteld wanneer je je budget benoemd en kun je zien hoeveel mensen je kunt bereiken. Een kind kan de was doen, zou je zeggen. Voor sommige bedrijven kan dit inderdaad voldoende zijn, al zul je er waarschijnlijk niet direct klanten van krijgen, maar ben je bijvoorbeeld wel in beeld bij de doelgroep. Met Instagram of Facebook marketing kun je een grote doelgroep bereiken die een specifieke interesse heeft. Hoe interessant is dat?

De kansen met social media

We hoeven niet meer toe te lichten dat social media werkt. Iedereen weet dat het werkt als je het goed inzet en dat je er als bedrijf zijnde ook iets mee moet doen. Doe je dat niet, is de kans groot dat je de boot misloopt en je concurrenten er met jouw potentiële klanten vandoor gaat. Een groot voordeel van social media adverteren is dat je heel goed in kunt zetten op een specifieke doelgroep. Iemand die interesse heeft in een bepaald vakgebied of specifieke pagina’s leuk vindt kun je zeer goed targetten. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Je kunt mensen bereiken die misschien nog niet eens van het bestaan van jou of je bedrijf afweten. Als je hen op het juiste moment, de juiste boodschap kunt voorschotelen kan je dat veel opleveren. Het werkt weer anders dan adverteren via zoekmachines. Op dat moment zijn mensen al naar een specifieke oplossing aan het zoeken, terwijl je met social media adverteren bijvoorbeeld al mensen kunt bereiken die zich hier nog niet van bewust zijn.

Waarom je social media uitbesteden?

Er is een reden dat bedrijven kiezen voor hun social media uitbesteden. Dit wordt om uiteenlopende redenen gedaan. Het is altijd prettig als er iemand aan de slag gaat met het optimaliseren van je campagnes die er verstand van heeft en hier dagelijks mee aan de slag is. Als je het zelf moet doen tussen diverse klantgesprekken en aantrekken van new business dan gaat het maar half en weet je niet precies aan welke knoppen je moet draaien. Wil je dus professionelere en beter presterende campagnes hebben, kun je het beste je social media uitbesteden.

website optimaliseren |

Doorlooptijd van het maken van een website

website laten maken in Rotterdam

Zelfs als je geen achtergrond hebt in webontwikkeling, is het gemakkelijker dan ooit om een ​​website te maken, zelfs met behulp van een webbrowser. Het ontwikkelen en ontwerpen van een website kan ongeveer een maand duren als je geen stappen overslaat en de tijd neemt om een ​​mooie website te maken. Als u een nieuwe site wilt ontwikkelen, duurt dit minimaal een maand, zo niet langer. Als een ervaren website-ontwerper of -ontwikkelaar een specifieke taak in 5-10 minuten heeft voltooid, kunt u 2-4 uur of meer informatie aan het onderzoeken hoe u iets aan uw website kunt laten werken. U kunt ook uren, dagen of weken delen aan het leren van technologieën die nodig zijn om de site te bouwen en te bedienen, zoals HTML, CSS, JavaScript, HTML5 en CSS.

Trouwens, in onze ervaring zal het een maand duren voordat een website voor een klein bedrijf volledig is ontwikkeld.  Als ik in dit artikel naar een tijdlijn verwijs, verwijs ik naar de tijd vanaf het moment dat je erover nadenkt of je wel een website nodig hebt, totdat je wat tijd besteedt aan het praten met een potentieel website ontwikkelingsbedrijf en dan je website op dat moment online gaat. Afhankelijk van hoeveel tijd u elke dag besteedt aan het maken van uw website, kan dit enkele weken tot enkele maanden duren. Als je een complexe website nodig hebt en een webdesigner van een bureau inhuurt, verwacht ik dat het ongeveer vier maanden zal duren voordat je website klaar is. De tijdspanne kan langer zijn als een website-ontwerper inhuurt voor diepere, meer gecompliceerde websites. U moet een gerenommeerd web ontwikkelingsbedrijf inhuren en hen misschien de website voor u om te draaien toestaan.

Wil jij een website laten maken in Rotterdam? Neem dan een kijkje op websitebezorgd.nl.

Als u van plan bent uw site in de loop van de tijd te ontwikkelen bent, bespaart u veel tijd met een websitebouwer. Als u niet de tijd, vaardigheden of het geduld heeft om uw eigen website te maken, kunt u een professionele website-ontwerper of -ontwikkelaar inhuren om het voor u te doen. Als u momenteel meer tijd en geld heeft, kan het bouwen van een website net zo eenvoudig zijn als het inhuren van een professionele website-ontwerper en -ontwikkelaar.

Laten we de zaken opsplitsen zodat we een beter idee krijgen van wat het kost om een ​​website te ontwerpen en te ontwikkelen. Stel dat u een web ontwikkelingsbedrijf bent en uw site 25 pagina’s nodig heeft, hoeveel kost dat u dan extra? Als u slechts een paar pagina’s wilt maken voor een website voor een klein bedrijf, kan het te duur zijn om een ​​webpagina-bouwer te gebruiken. Een zakelijke website kan tussen €1000 en €10.000 kosten.

De tijd die nodig is om een ​​website te bouwen die volledig is afgestemd op uw behoeften, varieert afhankelijk van de complexiteit van het project en uw programmeervaardigheden. In dit artikel wordt uitgelegd hoe lang het duurt om een ​​website te bouwen, of u nu een ontwikkelaar inhuurt om iets vanaf nul te bouwen of niet. Ten slotte bespreken we de tijd die u nodig heeft om uw site zo snel mogelijk te bouwen en de kosten om deze te bouwen.

De tijd die het kost om een ​​website te maken, hangt af van hoe u wilt dat deze eruit ziet, wat het is, hoe het is gebouwd en of u een professional inhuurt om het te doen. Hoe lang het duurt om een ​​zakelijke website te maken, hangt af van het aantal wijzigingen dat u nodig heeft, de complexiteit van het project en het niveau van programmeervaardigheden dat u heeft.

Als u de inhoud al heeft voorbereid, zal de webdesigner moeten wachten tot de pagina klaar is. Als u het heeft voorbereid voordat u contact opneemt met een webontwikkelaar, kunt u sneller uitleggen wat u wilt, een offerte aanvragen en beginnen met het maken van de nieuwe website. U hoeft niet te verwachten dat uw website laadt. Dat is ook niet zo, want het optimaliseren van de prestaties van uw websites kost ook tijd. Het is echter moeilijk in te schatten hoe lang het duurt om een ​​website te maken, zeker als dit je eerste start-up is. Het is natuurlijk ook mogelijk om je shopify website laten maken.

Dit betekent dat er een aantal factoren zijn die meespelen in de tijdlijn van het maken van websites, of u nu een programma voor het bouwen van websites start of een bureau gebruikt om uw bedrijf op te bouwen. Zodra u klaar bent om uw eigen website te maken, zoekt u de juiste domeinnaam en begint u met het maken van de website. Beslis of je het zelf wilt maken of de ontwikkeling en het ontwerp uitbesteedt aan een expert.